El Visor

En el moment actual on tots produïm imatges espontàniament com una forma natural de relacionar-nos amb els altres, la postfotografia s’erigeix en un nou llenguatge universal.

La democratització de la imatge ha forçat al fotògraf professional a deixar de ser un mer generador d’imatges per esdevenir una figura complexa que aglutina funcions de productor, editor, docent, teòric i molt més. De la mateixa manera, l’estudi Platófotogràfic ha passat a ser no només un espai de creació, sinó també de transmissió de coneixements i d’exhibició d’obres i projectes.

El Visor – Espai Fotogràfic és l’estudi on Jordi & Tabare desenvolupen la seva activitat i ofereixen els seus serveis com a fotògrafs, però també neix amb la voluntat de convertir-se en un espai creatiu on tothom qui ho necessiti disposi d’unes instal·lacions on pugui dur a terme els seus projectes fotogràfics, docents o expositius.

En El Visor – Espai Fotogràfic se celebraran periòdicament exposicions tant de Jordi & Tabare com d’altres fotògrafs que estiguin interessats en compartir la seva obra. També s’organitzaran activitats de formació, com cursos, seminaris i tallers tant d’aspectes fotogràfics bàsics com de temes més avançats, així com conferències per compartir amb tothom la passió per la fotografia. Consulteu la nostra secció Activitats per mantenir-vos informats i utilitzeu el nostre formulari de contacte si esteu interessats en visitar l’exposició en curs o assistir a alguna de les activitats que s’organitzin.

Com que a El Visor – Espai Fotogràfic creiem que les il·lusions i oportunitats han de ser per a tothom i que el pitjor fracàs és no intentar fer realitat els teus somnis, hem decidit ajudar a aquells que comencen, i és per això que tenim descomptes especials per estudiants per tal que futurs fotògrafs trobin un espai on puguin dur a terme els seus propis projectes i models i actors en formació accedeixin a sessions fotogràfiques assequibles que els permetin disposar d’una sèrie de retrats propis.