Curs d’Iniciació al Llenguatge Fotogràfic – Sessió 1

Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 16/04/2016
10:00 - 13:00

Localització
El Visor - Espai Fotogràfic

Categories


Curs dirigit a persones que ja tinguin un coneixements mínims de fotografia i vulguin aprofundir-hi aprenent els fonaments bàsics que conformen el llenguatge fotogràfic per tal d’ajudar-los a expressar-se d’una manera personal i pròpia amb la fotografia.

Josep Maria Argilaguet (web), professor que impartirà aquest nou Curs d’Iniciació al Llenguatge Fotogràfic compagina el treball professional (bodes, reportatge social, fotografia d’estudi…), amb la fotografia d’autor. L’interessa la part de la fotografia més artística i contemporània, és per això que no deixa de treballar en projectes personals per a exposicions i d’explorar i descobrir noves formes de comunicació visual utilitzant diverses tècniques artístiques.


En aquest curs ens ensenyarà els diferents elements que intervenen en la concepció d’una imatge fotogràfica a través de l’expressió i la intenció del fotògraf. Alhora també aprendrem a llegir i interpretar fotografies d’altres autors, cosa indispensable per entendre i millorar el nostre propi llenguatge fotogràfic.

El taller té una durada de 6 hores distribuïdes en dues sessions separedes l’una de l’altra per 15 dies, això permetrà als alumnes realitzar els exercicis pràctics que després es comentaran a classe.


FITXA DEL TALLER

  • Professor: Josep Maria Argilaguet
  • Durada: Dues sessions quinzenals de 3 hores
  • Data: Els dissabtes 16 i 30 d’abril de 2016 de 10:00 a 13:00
  • Grup: mínim 4 persones; màxim 10 persones
  • Preu: 70 €

Podeu descarregar-vos el programa del curs aquí

[contact-form-7 id=”1934″ title=”Contact form cursos – català”]