Taller d’observació astronòmica amateur

Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) - 25/07/2015
21:00 - 23:59

Categories


Sopar sota els estels

L’estiu és una de les millors èpoques per observar el cel. Les altes temperatures conviden a sortir al camp a refrescar-nos i desconnectar dels problemes mentre observem un cel estrellat. A les grans ciutats, malauradament, la il·luminació artificial ens oculta gairebé per complet les meravelles que ens ofereix la contemplació del cel nocturn, fent necessari allunyar-se uns quilòmetres per començar a descobrir les constel·lacions i astres que el componen.

Meravellats pel cel


Lluna Telescopi

Però aprendre des de zero i sense ajuda és difícil i, moltes vegades, descoratjador. Sempre resulta molt més interessant aprendre, in situ, de la mà d’uns guies experimentats, que amb la seva gran passió i entusiasme, despertin aquesta curiositat i aquest interès adormit que tots portem dins.

A El Visor – Espai Fotogràfic volem donar-vos la possibilitat de passar una nit observant el cel d’estiu a ull nu i a través del telescopi on us mostrarem les estrelles, constel·lacions, cúmuls i nebuloses més espectaculars del cel. Una ocasió ideal i diferent per passar sol, en parella o amb amics gaudint de la nit.

Per fer la vetllada encara més rodona us proposem gaudir tots plegats d’un sopar sota les estrelles, amb un menú/picnic especialment pensat per a l’ocasió, mentre conversem i coneixem les llegendes i curiositats que el cel amaga.


FITXA DEL TALLER

  • Durada: del capvespre en endavant
  • Dates: 25/07/15 ó 1/08/15 (especifiqueu la data en fer la reserva)
  • Lloc: Parc Natural del Montseny
  • Grup: mínim 8 persones; màxim 15 persones
  • Preu: 65 €. Inclou el sopar

[contact-form-7 id=”1295″ title=”Contact form Marta Bretó català”]